Hej igen!

Hej igen!
 
 
Nu var det längesedan jag skrev något. Nu har jag tänkt skriva eftersom min dotter Elin åker till Australien på lördag och det kan vara kul att uppdatera henne om vad som händer här hemma. Ja, jag är inte enbart glad att hon åker, men jag har inte så mycket att säga till om. Det kommer naturligtvis bli en fantastisk upplevelse för henne och det är starkt att dra iväg ensam till andra sidanjordklotet! Meeeen, man är ju en hönsmamma...! Jag kommer att längta ihjäl mig! Jag har dock tänkt att överbrygga min längtan och oro med motion och körsång! Hur låter det? ;)
 
Det är klart att jag också skriver för att det är kul och jag hoppas att någon läser mina inlägg! Det kanske är en höst/vintersysselsättning?
 
Förresten vill ni motionera med mig? Ska vi säga 30 min promenad varje dag i två veckor och 3x10 situps varje dag? Kul!
 
Nu lyssnar jag på Iron Maiden på vår nya TV. Ja, de är faktiskt rätt bra! ;) Min man och son styr just nu över fjärrkontrollen som ni säkert förstår!
 
Numera har jag en kör som heter Vise Versa och det är superkul! Vi ska uppträda den 16 november på Mosslanda pub. Det blir ett Irländskt program och jag längtar dit!
 
 
 
Vi hörs!
 
 

RSS 2.0