TFF

Hej kära ni!
 
Hur är läget med er? Min jobbiga virusinfektion är botad. Botad av kroppen själv! Kroppen är ju fantastisk!
Idag har jag ändå varit hos en homeopat för diverse krämpor (det finns ju alltid något;)), och fått lite tillskott. Jag hoppas nu få massor av energi!
 
Just som jag satt vid facebook så fick jag en energilyftande förfrågan om att leda kören ViseVersa igen. Oj, vad jag blir sugen, men räcker min energi? Jo, jag tror att det kanske kan ge mer än det tar. Det var ju så fantastiskt roligt sist! (2000?) Det blir nog ett jaaaaaa!
 
Nu är det Göteborg Horse Show till helgen. Dottern är där och jobbar och står i. Ja, tomt blir det utan tonåringar i huset. Sonen är hemma ibland men är ofta hos tjejen. Hm, jag och min man får börja hitta på något själva. Vad ska vi göra då? Det får vi sova på!
 
Har ni några tips till TFF (tonårsfriaföräldrar)? Emottages tacksamt;)
 
Ha en bra kväll!
 
 
 
 
 
 
 

Det snöar

Hejsan svejsan!
 
Idag snöar det! Jag är inte förvånad, det är ju april....
Ligger i kära soffan och tittar på Nyhetsmorgon. Charlotte Perelli blir just intervjuad och jag tycker hon verkar ha ett lyxigt liv. Men, vad verkar inte lyxigt när man är nerbäddad och inte mår bra?
 
Elin är hemma och håller mig sällskap. Hon har ju så soft schema att jag knappt märkt att hon går i skolan den här veckan när jag varit hemma. Jag har blivit sååååå uppassad av henne. Hon har lagat god mat och gett mig te och alvedon etc. Tack lilla gumman! <3
 
Jag har tagit mig tid att titta på gamla kort på när barnen var små. Oj oj vad tiden gått fort och hur annorlunda alla ser ut idag. Det var verkligen roligt att bli påmind om allt det man varit med om och våra underbara barns första år.
 
Ha det så bra i snön!
 
 
 

Snörvelfian

Hej svejs!
 
Vilken tur att man har en skön soffa. Den är ett bra alternativ till sängen. Alltså, detta var ett segt virus!
Nu vill jag faktiskt bli frisk! Hoppas att jag är det efter helgen iallafall.. Då har jag en massa arbete att göra och flera utvecklingssamtal. Nåja, jag ska försöka att inte tänka på det nu....
 
På tal om roligare saker så ska jag spela i Vedum nästa vecka, det ska bli jätteroligt! Vi har spelat där en gång förut och det gick bra. Den här gången är det After Work :) 
 
Nä, nu måste jag vila!
Vi hörs!
 
 

Virus

Hej på er!
 
Oj oj vilken hemsk helg! Magsjuk och eländig har jag varit, stackars mig! Man känner sig väldigt eländig och väldigt sjuk! Nu är jag bättre och funderar på att jobba i morgon. Det värsta är att jag blivit förskyld också. Det hörde kanske till den här bacillen, eller viruset.
 
Har ni förresten sett programmet "cellens sista strid"? Det handlar om hur cellen fungerar och hur virus ser ut och beter sig för att komma in i cellen. Det är värsta science fiction filmen som utspelar sig i varje cell varje sekund! Jag kan verkligen rekommendera filmen. Den gick på kunskapskanalen.
 
Nu har min man flyttat sin firma till nya lokaler och vi börjar få tillbaka vårt hem, skönt! Det har varit mycket jobb, men nu hoppas vi att det blir lugnare.
 
Ha det så bra och hoppas ni slipper magsjukevirus!
 
 
 
 

Nya tag!

Hej på er!
 
Det var ett tag sen! Ja, jag funderade på vitsen med att skriva på en blogg och la ner skrivandet. Men, måste det vara en vits med allting? Det räcker ju att skriva för att det är kul! Dessutom vet jag att det är två läsare som gärna vill att jag skriver, det räcker;)
 
Ja, Påsken har varit bra med middagar och släktträffar, det är alltid lika roligt:) Men kära ni, det bästa av allt är att min man börjat flytta företaget till annan lokal, vårt hem börjar likna ett hem igen!
 
Har ni förresten sett filmen "En oväntad vänskap"? Den var jättebra och tänkvärd. Man kan se den flera gånger och upptäcka att man ändå inte såg allt senast man såg den. Rekommenderas!!
 
Jag kommer inte ihåg hur man lade upp bilder så det får bli nästa gång. Ja, sådant är en 40+ ares minne ;)
 
Hej så länge och ha det så bra!
 

RSS 2.0