Dagen efter.....

Dagen efter...
Ja, så känns det idag. Det har varit en trött idag men i kväll känns det lite bättre. Vi har facebookat med Elin och hon verkar nöjd! Så skönt! Hon delar rum med "tre snälla engelsmän"........ ;)
 
Idag hade jag tur att chatta med en vän vilket resulterade i att hon bokade teaterbiljetter till oss! Fantastiskt kul! Ja, då får killarna i huset ha grabbkväll och titta på tråkiga dokumentärer om gamla flygplan ;) Då trivs de! ;)
 
Snart väntar övning och konserter med Visa Versa, det ser jag fram emot! Sonen ska antagligen spela trummor till, bättre trummis kan man inte få! Bara han inte börjar spela black metal mitt i alltihop ;) Ja, kanske kommer tiden att gå till mars ändå?!
 
God natt!

Söndag eftermiddag i chock!

Ja det är inte så illa som rubriken låter, men kropp och sinne är inte som det brukar nu när Elin åker ensam till Australien. Man är ju orolig och längtar efter sin underbara dotter! Hönsmamma kommer jag ju alltid att förbli! Det blir konstigt att jobba och ha kören den här veckan, jag undrar smått hur det ska gå!
 
Elin har dock hört av sig och mår bra! Just nu flyger hon över Indiska Oceanen! Oj, oj, oj..... :0
 
Idag har jag och Magnus varit ute och gått en timma och ikväll får det bli sit-ups. Jag har ju lovat mig själv motion de här 5 månaderna :) Ja, det blir fler och kortare inlägg på min blogg nu, förhoppningsvis lite bilder om ett tag!
 
Ha en bra söndag!

Elin till Australien

Hej!
 
Ja , då har Elin åkt till Australien. Det är ganska svårt att fatta..... Det har varit en jobbig dag och jag hoppas verkligen att man vänjer sig vid att Elin inte är hemma.
 
Vi har verkligen myst de här dagarna med god mat och samvaro med familjen. Det känns bra ialla fall.
 
Efter att vi hade vinkat av Elin på Landvetter så åkte vi till min bror och hans familj i Alingsås. Vi släppte av sonen vid tåget i Alingsås för han ville så klart hem till flickvännen ;) Vi blev bjudna på god mat och vi hade jättemysigt. Kusinen hade spökat ut sig till ett spöke och skulle ut och "Halloweena".Jag lägger ut en bild vid ett senare tillfälle.
 
Ha det så bra allihop därute och hoppas du har det bra Elin!
 
Hej så länge!

RSS 2.0